Introductie - Wij stellen ons voor

 

 

Samen

 

Mijn naam is Diana van de Berkt en ben getrouwd met Charles en samen hebben wij 1 zoon genaamd Sander. Wij beiden zijn reeds jaren lid van de VDH en genieten met volle teugen van de hondensport.

 

Charles

in het kort Charles

Charles heeft met Vlerk ( combinatie Faust * Petze) meegedaan in het landelijk wedstrijd circuit en heeft zich ook weten te selecteren voor het Nederlands Individuel Africhting Kampioenschap. Na vele vele wedstrijden is Vlerk nu met pensioen gegaan en mag genieten van wandelingen en zwempartijen en wordt zo nu en dan nog ingezet om pakwerkers op te leiden.

Charles is nu met Azor van de Wiersdijk (combinatie Zender * Petze) teruggekomen in het wedstrijd circuit. Een hond met enorme driften.

 

In het kort Diana

Mijn aangekochte reu is na een blessure uit de sport gehaald en is nu gelukkig als huis en waak hond in en rond ons huis.

Nu gaat al mijn aandacht uit naar Amai en Bert van de Wiersdijk. Amai heeft al bewezen de druk van het wedstrijd circuit zeer goed aan te kunnen en is een enorm driftige temperament volle teef met volle vaste en harde beten.

Bertje is nu in opleiding voor IPO.

 

In het kort Sander

Onze zoon Sander was besmet geraakt met het honden virus en heeft een tijd een aantal wat kleinere wedstrijdjes gelopen met Vip van de Jilleshoeve. Op dit moment is zijn studie even belangrijker dan de hondensport.

 

 

sander