Nakomelingen

Om ervaring op te doen mbt fokkerij ben ik in de eerste instantie een samenwerking aangegaan met kennel van de Jilleshoeve, eigenaar Jilles de Graaf. Dit omdat ik zelf meer wilde weten over bevallingen, bloedlijnen, en al het overige wat bij fokken komt kijken.

Met mijn teef Petze van de Jilleshoeve zijn drie nestjes gefokt onder de naam van Kennel van de Jilleshoeve. Voor het eerste nestje had ikzelf al een fokpartner op het oog en voor het 2e en 3e nestje heeft Jilles de Graaf een keus gemaakt. Na dat 3e nestje vond ik dat Charles en ik nu voldoende ervaring hadden opgedaan en hebben toen zelf nog een 4e nestje gefokt maar nu onder mijn eigen kennelnaam.Omdat bij de eerste drie nesten mijn teef is gebruikt beschouw ik de nakomelingen geboren onder een andere kennelnaam toch als "mijn" nakomelingen.

Nu Petze welverdiend met pensioen is wordt de kennelnaam voortgezet met nakomelingen van Amai en Ayla van de Wiersdijk, volle dochters van de combinatie Petze * Zender. Ik hoop later verder te kunnen fokken met een teefje uit de combinatie Amai * Caro. Dit alleen als blijkt dat het een gezonde hard werkende teef is met de nodige power.

Onderstaand treft u het overzich van mijn nesten.

 

 

Amai * Caro van Brandevoort

Geboren 7 mei 2013

 

Amai * Caro van Brandevoort

Geboren 6 oktober 2011

Ayla * Bomber vom Wolfsheim

geboren 11-8-2010

Amai * Oberst op de Hyde

geboren 3-8-2009

Petze

geboren 26-2-2006

Zender
Petze

geboren 30-7-2004

Max
Petze

geboren 29-1-2003

Arigo
Petze

geboren 18-12-2001

Faust