Op deze bladzijde vindt u alle nieuwtjes over onze honden en onze fokproducten

Nieuws over ons en de honden uit kennel van de Wiersdijk

 

15 en16 april 2017

In het weekend van 15 en 16 april werd het Provinciaal AfrichtingsKampieonschap (PAK) van Zuid Holland/Utrecht gehouden. Diana met Chaos van Romantoshoeve ging hier op voor haar IPO-3 certificaat. Op zaterdag speuren met een flinke koude wind. Bij het 1e voorwerp wat te vroeg willen starten, daarna een klein stapje links en rechts bij een overgang naar een gegierd veld en op de 1e hoek een kleine draai. Daarna alle hoeken en voorwerpen vlekkeloos uitgewerkt behalve de strek t...egen de wind. Daar ging ze iets hoger speuren. Over 91 punten. Aan het eind van de dag bleek dat dit helemaal niet slecht was want er waren er maar 2 die hoger scoorden en bijna de helft was gezakt. OP dag 2 een heel mooi stukje volgen, maar bij de zitoefening een hapering in de ontwikkeling en bij het apporteren haag verzamelen en toucheren. IN het manwerk heeft ze zich heel goed laten zien. Niet alles was nog "af" maar wel geslaagd voor IPO-3 met 266 punten en een 4e plaats.

Nu laten we haar eerst dekken en hopelijk geeft ze ook mooie werklustig pups. Daarna hebben we het hele seizoen 2017-2018 om ons op te richten.

 

26 november 2016

Chaos is nu ook geslaagd voor het IPO-2 certifictaat. Onder keurmeester A. Broekhuizen haalden ze een mooie 97-92-90.

 

3 september 2016

Enzo van de Wiersdijk met Rick Verbruggen Nederlands Kampioen PH1 van de KNPV

Rick en team van PHV Buitenlust van harte gefeliciteerd.

Eerst met vader Caro van Brandevoort en nu met zoon Enzo. Een top prestatie !!

 

5 juni 2016

Mijn beste maatje en vriendje Bertje heeft zijn laatste wedstrijd gedraaid op hoog wedstrijd niveau. Tijdens de wedstrijd merkte ik en voelde ik dat hij het niet meer op kon brengen. Ik wil ook niet dat hij zwaar in de blessures komt.

dus nu een heerlijk pensioen die hij dubbel en dwars heeft verdiend. Wij hebben de afgelopen jaren het podium bestormd met de PAK's Zuid Holland, NKK's de diverse Pre's waaronder oa 1e en 2e plaatsingen (290 punten) .Nederlands Kampioen FCI alle rassen 2015, 2 x een WK deelname ( Amerika en Zwitserland) Teveel om op te noemen. mijn vent mag nu ravotten en kattekwaad uit gaan halen, speurhond programma proberen volgend jaar, pakwerkers in opleiding plagen ( zijn lust en leven) , maar dat zien we allemaal wel. en ja. mijn vent bijft echt bij me tot de dood ons scheid

5 juni 2016

2 nakomelingen van Amai uit het D nest hebben een certificaat met lof weten te halen. Ronald de Gruijl met Dee haalde e het certificaat zoekhonden puin en Rick Verbruggen haalde de nominatie voor het NK met 435 (van de 435) punten

24 april 2016

Na een lange periode van revalidatie wegens een verrekte knieband heeft Bertje bewezen weer terug te zijn. Op het PAK van Zuid-Holland/Utrecht heeft hij in afdeling B een mooie 92 punten neergezet, maar wat nog belangrijker was is het feit dat hij weer helemaal vrij over de haag kon springen.

Dit PAK was echt een wedsstrijd met Wiersdijken. Op plaats 1 Bierfust van de Wiersdijk met 286 punten. Op plaats 4 Thijs (Collin) van de Wiersdijk met 278 punten en op plaats 7 Bertje (Berry) van de Wiersdijk met 274 punten.

28 februari 2016

Het eerste examen van Chaos is een feit. Op deze dag het VZH examen en geslaagd met 58 (van de 60) punten. Een enkel puntje verloren door een hupje tijdens het volgen en 1 wending die net even wat strakker kon. Nu op naar IPO-1

September 2015

Een belangrijke maand voor kennel van de Wiersdijk en iets waar je als fokker toch wel erg trots op mag zijn.

Van 10 t/m 13 sept. het WK alle rassen in Zwitserland waar Berry van de Wiersdijk aan deelneemt en van 24 t/m 27 sept. het WK voor Duitse herders in Finland waar Bierfust van de Wiersdijk aan meedoet. 2 honden uit 1 nest en dan ook nog eens beiden voor de tweede keer op een WK.

Chaos

Vandaag (17-6-2015) de uitslag van de Raad van Beheer. Heupen HD-a en Ellebogen ED-0. Dat naast een rug zonder bemerkingen en vrij van DM en langhaar gen. Willen we een nestje met haar fokken dan zijn er op dat gebied in ieder geval geen beperkingen.

PAK 2015

Weer een week na het NK stond het provinciaal Kampioenschap op de planning. Een spannende strijd tussen Bierfust en Bertje die pas op het laatste onderdeel in het voordeel van Bierfust werd beslist. Pieter 285 punten en daarmee provinciaal kampioen en Diana met 282 punten op de 2e plaats

NK werkhonden

1 week na het NKK stond Diana met Bertje alweer op het NK alle rassen. het speuren was nu bijna weer op het oude niveau en ze scoorde hier 94 punten.

Afd B en C waren gewoon zeer goed en aan het einde van de dag mocht Diana zich Nederlands Kampioen werkhonden noemen. https://www.youtube.com/watch?v=rDNWlMiUukg

Met deze 1e plaats is Diana met Bertje ook uitverkozen om NL te vertegenwoordigen in september in Zwitserland

Het NKK 2015

Het NKK was de wedstrijd voor de 2 Wiersdijkjes. Hoewel Diana nog niet geweldig was met speuren was er toch een flinke vooruitgang te zien. Pieter legde een mooie 95 punten op de mat. In afd B en C lieten beiden een mooi stuk werk zien en aan het einde van een lang en nat weekend werden beiden Nederlands Kringgroep kampioen.

Eerste pré 2015 op 28-2-2015

het jaar 2015 begon voor Diana zoals 2014 was geeindigd. Niet geweldig met speuren. Wel een geweldige start en foutloze eerste balk maar op de eerste hoek totaal het spoor kwijt zijn. Ook in afd B de nodige foutjes omdat de scherpte bij baas en hond ontbraken. Op afd C een geweldige revanche en hoogste met 96 punten.

Pieter met Bierfust liet zien goed de winter te zijn doorgekomen en werd winnaar met 270 punten waardoor ze al een flinke stap hebben gezet om wederom naar de WUSV te kunnen.

VIPje overleden

Op 18 december 2014 is VIPje in haar slaap overleden. Precies op de dag dat ze 13 jaar zou worden.

 

Interland Belgie - Nederland

Hoewel het NIAK niet geweldig was is Diana met Bertje wel uitgenodigd voor de interland. Het speuren was wederom niet geweldig maar op afd. B liet Bertje wel heel mooi degelijk werk zien. Ook in afd. C gingen ze goed van start maar op de afstand had Bertje zo'n snelheid dat ook de pakwerker zich er op verkeek en iets te vroeg uitdraaide waardoor hij zijn grip niet kon houden. Herstelde wel snel maar een hoge klassering zat er niet meer in

 

30 en 31 aug 2014 het NIAK

Voor Diana persoonlijk geen geweldig weekend. Bij het speuren op zaterdag teveel gerommel vooraf (een bötger speurtuig wat niet goed zou zitten en versteld moest worden) een vorwerp wat al snel komt en waar beiden door werden verrast. Diana die een beetje lijnhulp geeft bij het voorwerp wat bertje weer niet verwacht en dan toch maar doorgaat. Op de hoeken net niet die zekerheid om direct de nieuw balk op te gaan en nog een keer selecteren. Ook het laatste voorwerp (een stukje mahoniehout) werd gemist. Gevolg een van slechts 70 punten. Die zondag een Bert die in het appel al met manwerk bezig was. Totaal 250 punten.

Ook Pieter met Bierfust een slechte start met speuren (dezelfde reden) maar net aan 80 punten. Op de zondag ook niet alles perfect met 94 appel en 90 pakwerk maar met de 3e plek op een pre slectie wedstrijd genoeg om uitgezonden te wordne naar het WK.

Dit jaar een nieuwe regel van de WUSV dat op alle onderdelen minimaal 80 punten moesten zijn behaald. Was dat niet het geval geweest dan was ook Diana nog naar het WK gegaan. Nu dus net niet.

Voor de kennel natuurlijk een prachtig nieuws om weer een Wiersdijk op de WUSV te hebben.

Pieter gefeliciteerd en geniet van het evenement

 

25-5-2014

Op de internationale ABC van Coenstad heeft Diana met Bertje een heel mooie 2e plaats weten te behalen op 1 punt van de winnaar (de nr 3 van de WUSV 2013)

De score: 96-93-97

20-4-2014

Provinciaal kampioenschap van Zuid Holland/Utrecht

Pieter met Fust: 95-96-92

Diana met Bertje: 97-94-93

Daarmee zijn ze 2 en 3 geworden

 

30-3-2014

Op het NKK ook weer een heel knappe score voor de Wiersdijkjes.

Pieter met Bierfust: 81-95-94

Diana met Bertje: 92-94-94

2 maart 2014

Het jaar 2014 is op een geweldige manier gestart door Diana met Bertje en Pieter met Fust met de eerste pre selectie wedstrijd. Pieter een heel mooie 2e plaats met 285 punten en Diana op de eerste plaats met de prachtige score van 289 punten.

Een perfecte manier om het africhtingsjaar te starten/

 

20 oktober 2013

We kunnen terugkijken op een geweldig wereldkampioenschap africhting. Diana is met haar Bert zelf 36ste geworden maar met het NL team 2e in het landenklassement.

Het begon niet zo geweldig. Bij de eerste trainingen was het bijtwerk niet zoals we dat van Bert gewend zijn en bij controle bleek er een ontsteking bij zijn hoektand te zitten. Dus snel naar een dierenarts en daar anitibiotica gekregen samen met pijnstiller en een smeerseltje om de plek te reinigen. Bert ook niet meer laten bijten tot de dag van de wedstrijd.

Bij de obedience viel Bert van de 180 naar beneden. De klimwant bleek nogal te veren en de lomperd springt er altijd hoog en met veel geweld tegen aan en daardoor sloeg hij over de kop, verloor het blok en kwam aarzelend binnen. Doordat Diana ook nog eens een stap achteruit maakte waren alle punten van die oefening verloren. Bleef over 82 punten.

Maar Bert had ook pijnlijke spier in zijn achterpoot opgelopen en 's avonds is dat gemasseerd en de volgende dag met lasertherapie behandeld. Alles bij elkaar heeft dat zo goed gewerkt dat met pakwerk 95 punten werden gescoord.

De dag er op stond het speuren op het programma. Natuurlijk flink getraind op grote sporen en toen bleek dat ze spoortjes hadden gemaakt die net aan de minimale maat voldeden. Score 86

Totaal score was 263 punten.

29 september 2013

Op de 5 dorpen bokaal heeft Tonneke Rijnders met Bom van de Wiersdijk op haar eerste wedstrijd vandaag een 3e plaats gehaald met 274 punten. Een heel mooie prestatie. Gefeliciteerd!

9 september 2013

We hebben afscheid moeten nemen van Petze van de Jilleshoeve - de stammoeder van onze kennel - op een leeftijd van ruim 14 jaar. Ze heeft voor geweldige nakomelingen gezorgd, die zich allemaal heel goed hebben laten zien in de spsort.

8 september 2013

Een geweldig succes voor Diana en Pieter op het Nederlands Individueel Africhting Kampioenschap. Pieter met Bierfust een schitterende 2e plek en Diana met Berry een heel mooie 8e plaats. Pieter is ook uitgekozen voor de interland wedstrijd NL-Blegie en Diana heeft zich op basis van een 2e plaats op de pre-wedstrijd en deze 8e plaats geplaatst voor het WK, wat gehouden wordt in oktober in de USA. Op hun eigen bladzijde de filmpjes van het NIAK.

een fotoreportage van Diana met Berry

 

29 juni 2013

Op de pré-selectie wedstrijd bij kringgroep Nijmegen kwamen Pieter met Bierfust en Diana met Berry in actie.

Fust van Pieter moest zonodig flink gras eten tijdens het speuren en heeft 2 voorwerpen niet verwezen. Daardoor helaas maar 65 punten speuren. Maar in afdeling B en C toonde Fust weer een perfecte uitvoering. Appel 96 en manwerk 93 punten.

Diana startte met 80 punten speuren, gevolgd door 87 appel en 93 manwerk. Met deze 260 punten kwam ze op de 2e plaats en heeft daarmee nu gelijk 2 plaatsingspunten voor het WK in Amerika.

Mogelijke kandidaten

6 mei 2013

De puppen uit de combinatie Amai met Caro Brandevoort zijn geboren. Het zijn 6 nakomeling geworden te weten 4 reutjes en 2 teefjes.

Meer informatie

13 en 14 april 2013

Goed resultaat van Pieter met Bierfust van de Wiersdijk op het PAK 2013. Met speuren 87 punten (te wisselvalig in tempo) maar met appel en met pakwerk een heel mooie uitmuntend in beide afdelingen. Met 87-96-96 een 2e plaats

Diana met Bertje wat minder resultaat, maar met 96 pakwerk heeft ze het kampioenschap toch heel netjes afgesloten

 

5 april 2013

Vandaag met Amai naar "de Uithof" geweest voor het maken van een echo en Amai is drachtig! Pups worden zo rond 10 mei verwacht.

Zie verder de blaldzijde Fokken.

30 en 31 maart 2013

Een mooi succes voor kringgroep UDHV en kennel van de Wiersdijk. Dit weekend werd het Nederlands Kringgroep Kampioenschap gehouden bij kringgroep Ommen. Het team van de UDHV met daarin Pieter Keijzer met Bierfust en Diana van de Berkt met Berry wist na 2 dagen een heel mooie 2e plaats te halen.

Pieter met Bierfust totaal 271 punten en Diana met Berry haalde 264 punten.

Diana met Berry

Pieter met Fust afdeling B

Pieter met Fust afdeling C

24 maart 2013

Op het examen bij kringgroep Sleutelstad is Tonneke met Laila van de Wiersdijk geslaagd voor IPO-3 met prachtige punten. In de ijzige kou scoorden ze een mooie 96-88-94

7 maart 2013

Vandaag is Amai gedekt door Caro van Brandevoort. Over 30 dagen een echo en dan weten we of ze drachtig is

2 maart 2013

De eerste pre wedstrijd van 2013 en op deze wedstrijd deden nestbroer en nestzus mee. Dat waren Bierfust en Berry van de Wiersdijk. Pieter met Fust wist op deze zware wedstrijd een 71-91-84 neer te zetten. Diana begon ook erg goed met 85 en 87 maar bij het speuren ging het mis. Berry was bij de aanzet niet genoeg geconcentreerd, kwam terug en liet zich op de eerste balk afleiden door kleine paaltjes die bij mollenklemmen stonden. Het gevolg was een schamele 12 punten

19 januari 2013

Op de Wilhemina bokaal heeft Diana met Berry in de sneeuw en ijzige kou een mooie 269 punten gescoord.

24 november 2012

Op het IPO examen is Mieke Salden met Bokita van de Wiersdijk geslaagd voor Speiurhond 2 met 90 punten. Gweldig goed gedaan.

 

18 november 2012

Op het 'WK' Behendigheid voor Duitste Herders in Duitsland heeft Janet met Amiga van de Wiersdijk een 3e plaats internationaal gehaald.

Een geweldige prestatie. Janet Gefeliciteerd.

4 november 2012

Op het examen van kringgroep Westland is Tonneke Reijnders met Bom van de Wiersdijk geslaagd voor IPO 2 met de prachtige punten: 94-93-94=283. Gefeliciteerd.

21 oktober 2012

Vandaag is Diana met Berry geslaagd voor IPO-3 met 93-84-96. Dit certificaat haalde ze op de Bartje Bokaal een wedstrijd voor alle rassen. Bovendien haalde ze met dit puntentotaal ook nog eens een podiumplaats en dat de tweede plek.

Foto's staan online in de fotogalerij: Bartje Bokaal 2012

26 augustus 2012

Dit weekend het NIAK 2012. Deelnemer Pieter met Bierfust (Amai vd Wiersdijk * Oberst op de Hyde) en Pieter heeft zich ontzettend kranig geweerd. Fust is net 3 jaar oud en staat nu al op een dergelijk evenement. De score is 90-90-85 en daarmee een 13e plaats. Pieter een prachtige prestatie en van harte gefeliciteerd.

Met deze plaats heeft hij ook een uitnodiging gekregen voor de interland wedstrijd NL - Belgie.

 

14 juli 2012

Mieke Salden heeft met Bokita van de Wiersdijk het certificaat Speurhond 1 gehaald onder lastige omstandigheden

Mieke gefeliciteerdf.

5-5-2012

Bikkel van InHaNiCo heeft Erna van Nielbas gedekt.
Meer info op: Kennel vom Haus Elena

28 - 29 april 2012

3 Wiersdijkjes op het PAK ZH. Amai en haar twee kinderen Bertje en Bierfust. Allen geslaagd.

Charles met Amai en Pieter met Bierfust hebben hun eerste kwalificatie gehaald voor het NIAK.

Pieter en Bierfust hebben het voor elkaar gekregen om 283 punten neer te zetten. Hoogste B met 97. 4e plaats met een jonge hond van net 2,5 jaar. Klasse.

Een foto reportage

21-22 april 2012

Steve Edery heeft met Arak meegedaan aan het PAK Noord Holland en heeft daar een podium plaats in de wacht weten te slepen. Gefeliciteerd met je 3e plaats Steve.

11 maart 2012

Mieke Salden met Bokita van de Wiersdijk is vandaag bij kringgroep Slingeland geslaagd voor IPO-2. Een mooie prestatie. Onze felicitaties voor Mieke.

10 maart 2012

Het D nest is inmiddels 5 maanden oud en door Tessa Schults is een heel leuk filmpje gemaakt van Djills (Durga) van de Wiersdijk.

http://www.youtube.com/watch?v=1wAXaRlbB2Y

Ook van Pierre Reijnierse met Day'Co (Darijo) een prachtige collage van foto's en filmpjes waaruit de ontwikkeling van de hond en opbouw tot praktijkhond schitterend tot uitdrukking wordt gebracht

http://www.youtube.com/watch?v=xKviOm2cm_0

 

27 november 2011

Weer een goede dag.

Op het IPO examen van kringgroep Ridderker heeft Pieter me Fust van de Wiersdijk het IPO-1 certificaat gehaald met 92-93-90. Klasse !

Op de FGK van kringgroep Den Bosch is Amai aangekeurd in keurklasse 2 levensduur met een zeer uitgesproken voor DZB.

 

6 november 2011

Op het examen bij kringgroep de Randstad is Tonneke Slappendel met Laila (Bom) van de Wiersdijk geslaagd voor IPO-1. Goed gedaan en van harte gefeliciteerd.

23 oktober 2011

Als eerste van het B nest is Mieke Salden met Bokita van de Wiersdijk geslaagd voor IPO-1.

16 oktober 2011

Een geweldige prestatie van Janet van Steenis.

Niet alleen scoort Janet goed in de africhting (in 2011 zelfs ook deelneemster op het NIAK) maar dit weekend was het helemaal top.

Met Amiga van de Wiersdijk is zij Nederlands Kampioen behendigheid 2011 geworden EN bovendien is Amiga behendigheidshond van het jaar 2011 geworden.

Van harte gefeliciteerd !!!!

6 oktober 2011

De puppen van Amai en Caro zijn geboren !

Het is een lange bevalling geweest en Amai heeft ruim de tijd genomen, maar heeft wel alles zelf gedaan.

De teller is blijven steken op 4 reuen en 5 teefje met de kleuren zwart en wolfsgrauw.

Natuurlijk staan de eerste foto's ook al weer online

21 september 2011

Vandaag zijn we de tweede echo laten maken van de puppen van Amai. Alles zag er super uit. Dikke billen gezien, een staartje, complete skeletjes, ruggetjes en natuurlijk kloppende hartjes. T zal me verbazen als er minder dan 9 stuks uitkomen. zoveel gezien in die dikke buik van haar. Ze is verdorie al 5 kilo aangekomen. Niet niks als ze nog 2,5 week te gaan heeft.

5 September 2011: Amai is dragend

Vandaag een echo laten maken op de universtiteitskliniek "de Uithof" en op die echo waren genoeg vruchtjes te zien. Nu de dagen aftellen tot de bevalling rond 8 oktober 2011

5 oktober 2011

Vandaag kwam de HD uitslag binnen van Ceasar van de Wiersdijk en dat was een HD-a met norbergwaarde 38. Ook de ellebogen werden gewaardeerd met een ED-a. Echt geweldig.

7 augustus 2011

Amai van de Wiersdijk is gedekt door Caro van Brandevoort. Meer informatie onder fokken.

9 september 2011

Vandaag is de eerste nakomeling van Ayla met Bomber geröntgend. Van Ceasar van T. Oosterhof zijn nu de heupen en ellebogen op de foto gezet en het ziet er allemaal heel perfect uit. Naar verwachting gaat dat een HD-a en ED-a worden.

10 juli 2011

Bokita van de Wiersdijk heeft met haar geleidster Mieke Salden vandaag een ZG gehaald op de clubmatch in Beuningen.

25-26 juni 2011

ABC wedstrijd te Andijk ofwel de Friese Polder Bokaal gelopen met Amai en Azor.

Even kort door de bocht

Amai 80-92-94. Tweede wedstrijd voor NIAK is dus binnen. Nog 1 te gaan.

Azor 80-91-80. Azor had de enorme pech fout te timen bij de vlucht waardoor hij er met zijn voortanden op zat en bij de afstand vloog hij er net zo vrolijk weer van. herstelde wel razendsnel.

5 juni 2011

Dries Sabbe met Aram van de Wiersdijk is geslaagd voor IPO2 met 92-82-93. Proficiat Dries

Juni 2011

2 nakomelingen van het A nest hebben zich gekwalificeerd voor het NIAK.

Janet van Steenis met Amiga van de Wiersdijk

Steve Edery met Arak van de Wiersdijk.

15 mei 2011

Op de ABC wedstrijd bij kringgroep Haarlemmermeer heeft Stve Edery een keurig 3e plaats weten te halen met 95-93-85.

1 mei 2011

Bayla met Cor en Bierfust met Pieter zijn beide geslaagd voor het VZH examen. Nu op naar het IPO 1 certificaat.

Gefeliciteerd met dit mooie resultaat.

 

 

 

 

 

 

24 april 2011

Op het PAK van Noord Holland heeft Steve Edery met Arak van de Wiersdijk een schitterende prestatie neergezet door 97-93-92=282 te scoren. Steve proficiat met je 3e plaats.

Een filmpje van het manwerk

22 april 2011

Mieke Salden met Bokita zijn geslaagd voor het UV examen. Gefeliciteerd Mieke.

17 april 2011

Het provinciaal africhtingskampioenschap van Zuid-Holland/Utrecht 2011 is redelijk goed verlopen. In het verleden was het speuren van Amai het grootste struikelblok, maar daar hebben we behoorlijk hard aan gewerkt en dit jaar kwam Diana met Amai rond met 80 punten.

In het appèl was Amai er niet goed bij en was meer bezig met de geleider die achter het aanblafverstek stond (pakwerk?) dan met haar oefeningen. Normaal haar sterkste onderdeel dit keer maar 81 punten.

Bij het pakwerk een zeer geconcentreerde Diana die Amai keurig rond stuurde. Bij het aanblaffen 2 keer aanstoten en bij de vlucht iets krachtiger bijten, maar ja wat wil je ook met een scheurkies (M4) die net anderhalve week geleden er is uitgesneden. Alle andere bijthandelingen daarna goede harde beten en keurig lossen. Na de afstand ook nog even een keer vol aanstoten, maar het geheel was wel een heel keurige ZG met 94 punten.

10 april 2011

Op het provinciaal kampioenschap van Brabant heeft Janet van Steenis met Amiga (Pezte * Zender Lusondai) een prachtige score van 93-87-89 = 269 neergezet. Proficiat

13 maart 2011

Andor van de Wiersdijk geslaagd voor IPO 3 met 92-96-83. helaas met pakwerk niet hoog gescoord door wat foutjes van de geleider. Kan altijd gebeuren. Gefeliciteerd Raymond.

26 februari 2011

Vandaag is het A nest van de Wiersdijk alweer 5 jaar geworden. Alle Aatjes en eigenaren van harte gefeliciteerd.

26 februari 2011

Zoals iedereen weet proberen wij zoveel mogelijk bij te houden hoe het met onze nakomelingen gaat. Van het eerste tot het laatste nest. helaas waren wij Ambra uit het oog verloren. Ook het mobile nummer waren wij kwijt. Gelukkig is het contact met Helma er weer en Ambra doet het prima. Samen hebben ze zich in de Ralley O sport gestort.

20 februari 2011

Amy van de Wiersdijk heeft een mooie 10e plaats veroverd, binnen de groep IPO 3 honden ( deelname 20 honden) bij de Gouden Speurlijn. Gefeliciteerd Frans met dit mooie resultaat.

januari 2011

 

 

 

Oudere nieuwsberichten 2010 2009 en 2008